Vimexx Facebook

Wij zijn Vimexx

Wij maken hosting simpel voor jou. Gehost in superieure datacenters. Voorzien van groene stroom, ISO certificeringen en gebouwd op een gemotiveerd team.

Ons doel

Wij willen hosting simpel maken waardoor ieder persoon zijn eigen gebouwde website gemakkelijk online kan plaatsen en nog makkelijker kan beheren en dat in combinatie met superieure klantenservice.

Ons serverpark

Onze infrastructuur volledig in ons eigen beheer en gebouwd op jarenlange ervaring en voorzien van de beste apparatuur. Wij opereren tevens een volledig eigen BGP netwerk met eigen transit en peering providers om zodoende zelf bewust te kiezen voor de kortste routes naar alle plekken in de wereld.

Onze infrastructuur in BIT

Die gebouwd is op jarenlange ervaring met alle apparatuur uit de markt waar wij de béste hardware van gekozen hebben! Volledig in eigen beheer in het datacenter in BIT waardoor wij volledige controle hebben en zelf onze kwaliteitseisen kunnen waarmaken!

Geografisch gescheiden DNS servers

Onze geografisch gescheiden DNS servers zorgen ervoor dat bij uitval van een DNS server, jouw website supersnel, stabiel én perfect blijft werken. Hiervoor werken we onder andere tevreden samen met Digitalocean.

Vimexx.nl

Onze eigen website hebben wij ook ondergebracht op meerdere webservers bij onze partner Digitalocean om zodoende in geval van een calamiteit in het datacenter in BIT altijd te kunnen blijven communiceren met jou als klant!

RIPE LIR

Om ook toekomst gericht te zijn, zijn wij RIPE LIR en hebben onze IP adressen volledig in eigen beheer. Hierdoor hebben we alle bewegingsvrijheid, zijn we niet gebonden aan leveranciers en kunnen we onze eigen weloverwogen keuzes maken! Benieuwd naar de techniek? Bekijk dan de infrastructure

Waarom zou je kiezen voor ons?

We hebben honderden redenen om jou te overtuigen om voor ons te kiezen. Om het gemakkelijk en simpel te houden hebben we een kort overzicht gemaakt.

Sublieme laad tijd

Jouw websites op ons platform zullen sneller zijn dan iedere andere website op het internet

Uitmuntende service

Een klantenservice die zijn stinkende best doet om elke vraag supersnel en vooral goed te beantwoorden.

Groene stroom en ISO

Onze platformen draaien op groene stroom en zijn voorzien van ISO certificaten.

Altijd goede backups

Foutje gemaakt? Geen probleem, wij bewaren tenminste 60 dagen goede backups voor jou.

Kwaliteit ten top

Daarom maken wij enkel gebruik van de best beoordeelde apparatuur, netwerken en datacenters.

Innoveren iedere dag

Wij willen altijd voorop lopen en innoveren daarom elke dag. Nieuwe software wordt vliegensvlug uitgerold.

Dit team staat voor je klaar

Ons team doet zijn stinkende best en staat altijd klaar voor jou. Wij zijn uiterst gemotiveerd om jou in elk geval zo goed mogelijk te helpen.

Marianne

Oprichter

Rick

Systeembeheer

Naud

Support

Mitchel

Support

Lynn

Support

Anne

Support

Koen

Support

Reinbert

Support

Wesley

Systeembeheer