Wij zijn Vimexx

Wij maken hosting simpel voor jou. Gehost in superieure datacenters. Voorzien van groene stroom, ISO certificeringen en gebouwd op een gemotiveerd team.

Ons doel

Wij willen hosting simpel maken waardoor ieder persoon zijn eigen gebouwde website gemakkelijk online kan plaatsen en nog makkelijker kan beheren en dat in combinatie met superieure klantenservice.

Ons serverpark

Onze infrastructuur volledig in ons eigen beheer en gebouwd op jarenlange ervaring en voorzien van de beste apparatuur. Wij opereren tevens een volledig eigen BGP netwerk met eigen transit en peering providers om zodoende zelf bewust te kiezen voor de kortste routes naar alle plekken in de wereld.

Onze infrastructuur in BIT

Die gebouwd is op jarenlange ervaring met alle apparatuur uit de markt waar wij de béste hardware van gekozen hebben! Volledig in eigen beheer in het datacenter in BIT waardoor wij volledige controle hebben en zelf onze kwaliteitseisen kunnen waarmaken!

Geografisch gescheiden DNS servers

Onze geografisch gescheiden DNS servers zorgen ervoor dat bij uitval van een DNS server, jouw website supersnel, stabiel én perfect blijft werken. Hiervoor werken we onder andere tevreden samen met Digitalocean.

Vimexx.nl

Onze eigen website hebben wij ook ondergebracht op meerdere webservers bij onze partner Digitalocean om zodoende in geval van een calamiteit in het datacenter in BIT altijd te kunnen blijven communiceren met jou als klant!

RIPE LIR

Om ook toekomst gericht te zijn, zijn wij RIPE LIR en hebben onze IP adressen volledig in eigen beheer. Hierdoor hebben we alle bewegingsvrijheid, zijn we niet gebonden aan leveranciers en kunnen we onze eigen weloverwogen keuzes maken! Benieuwd naar de techniek? Bekijk dan de infrastructure

Waarom zou je kiezen voor ons?

We hebben honderden redenen om jou te overtuigen om voor ons te kiezen. Om het gemakkelijk en simpel te houden hebben we een kort overzicht gemaakt.

Sublieme laad tijd

Jouw websites op ons platform zullen sneller zijn dan iedere andere website op het internet

Uitmuntende service

Een klantenservice die zijn stinkende best doet om elke vraag supersnel en vooral goed te beantwoorden.

Groene stroom en ISO

Onze platformen draaien op groene stroom en zijn voorzien van ISO certificaten.

Altijd goede backups

Foutje gemaakt? Geen probleem, wij bewaren tenminste 60 dagen goede backups voor jou.

Kwaliteit ten top

Daarom maken wij enkel gebruik van de best beoordeelde apparatuur, netwerken en datacenters.

Innoveren iedere dag

Wij willen altijd voorop lopen en innoveren daarom elke dag. Nieuwe software wordt vliegensvlug uitgerold.

Wie zijn wij

Het bedrijf Vimexx is een handelsnaam van Stichting Digi NL, en vooral onze stichting-vorm blijkt in de praktijk nogal wat vragen op te roepen.

Dus: wie zijn wij en waarom in een stichting:

Wij zijn Marianne, Jeroen, Rick en Lynn. Vier mensen met allemaal hun eigen unieke competentie; dat moest volgens ons wel de ideale mix zijn om een onderneming succesvol te laten worden. Ondernemen is voor ons niet nieuw, en dat is maar goed ook want ondernemen is een vak wat je pas echt ontwikkeld door praktijkervaring. In ons team is dan ook meer dan 50 jaar kennis en ervaring gebundeld op het gebied van softwareontwikkeling, hardware, finance en marketing & sales. Met deze kennis en ervaring hebben we ons ultieme doel geformuleerd: het (blijven) ontwikkelen van een zo stabiel mogelijk platform voor hosting- en aanverwante ICT-diensten waarbij onze klant, digibeet of niet, altijd op onze ondersteuning kan rekenen. Niet het verkopen van een product moet centraal staan maar juist de klant die dat product wil kopen.

En waarom dan een stichting?

De uitleg is eigenlijk heel eenvoudig; een stichting kent geen eigenaren, we hebben dus niets te maken met aandeeloverdrachten (lees: veranderingen van eigenaar) of dividendpolitiek. Natuurlijk voelen we ons allemaal wel een beetje eigenaar maar de stichting is Vimexx. Een stichting staat voor bedrijfscontinuïteit omdat een stichting alleen functioneert binnen de doelen die gesteld zijn. En dat doel is een doel voor de lange termijn: het zijn van een stabiele webhoster die elke klant de persoonlijke aandacht kan geven die hij verdient.

Geen addertjes onder het gras dus maar juist een duidelijke keuze voor een stabiele toekomst. De vraag die hierna meestal opkomt: wat is dan jullie verdienmodel ? Dat is het geheim van de smid, of eigenlijk ook weer niet. Onze overhead is laag, alle investeringen zijn en worden betaald met eigen vermogen dus is er geen afhankelijkheid van banken of andere financieerders. De omzet blijft in de stichting en wordt niet alleen hergeïnvesteerd in de nieuwste en veiligste hardware-toepassingen maar ook in onze programmeurs, vormgevers en niet te vergeten de mensen van onze servicedesk..

Dit team staat voor je klaar

Ons team doet zijn stinkende best en staat altijd klaar voor jou. Wij zijn uiterst gemotiveerd om jou in elk geval zo goed mogelijk te helpen.

Marianne

Oprichter

Rick

Systeembeheer

Naud

Support

Mitchel

Support

Lynn

Support

Anne

Support

Koen

Support

Reinbert

Support

Wesley

Systeembeheer