Vimexx Facebook

Blog van Vimexx op 20-07-2017

Vimexx biedt vier verschillende hostingpakketten aan. Het Start hostingpakket bevat 2GB schijfruimte, het Plus hostingpakket biedt je 100 GB aan schijfruimte en het Compleet hostingpakket en het Maximaal hostingpakket bieden je onbeperkte schijfruimte voor jouw website. Wil jij het beste hostingpakket afsluiten voor jouw website, maar heb je geen idee hoeveel schijfruimte jouw website nodig heeft? Lees in dit artikel dan meer over de schijfruimte van een hostingpakket en het afsluiten van het beste pakket.

 

Wat is opslag bij een hosting pakket? 

De schijfruimte van een hostingpakket betreft de totale ruimte die jij kunt gebruiken voor jouw website, jouw e-mailactiviteiten en jouw databases. Heb je een eenvoudige website met een paar pagina’s, gebruik je slechts één zakelijk mailadres en heb je geen complexe database, dan heb je niet veel schijfruimte nodig. Heb je echter een website met tientallen pagina’s en/of veel beeldmateriaal, gebruik je meerdere mailadressen en heb je een complexe en goedgevulde database? Dan heb je meer schijfruimte nodig voor jouw site. In dit geval moet je namelijk simpelweg meer online data op kunnen slaan in jouw hostingpakket.

hosting pakket opslag

Stel jezelf 3 vragen bij een hosting pakket.

Als je nog nooit een hostingpakket hebt afgesloten voor jouw website, is het lastig om te bepalen welk pakket het beste is voor jouw site. De beste manier om te achterhalen welk hostingpakket bij jouw website past, is door jezelf drie vragen te stellen. Het gaat om de volgende vragen:

Vraag 1: uit hoeveel pagina’s wordt mijn website opgebouwd?

Vraag 2: wil ik veel beeldmateriaal (foto’s en video’s) op mijn website zetten?

Vraag 3: wil ik veel e-mailadressen gebruiken en/of een complexe en grote database gebruiken?

 

Bestaat je website uit veel pagina’s, wil je er veel foto’s en/of video’s op zetten of wil je veel e-mailadressen en een grote database gebruiken voor jouw site? Dan heb je veel schijfruimte nodig. Is je website klein, bestaat de site voornamelijk uit tekst en heb je voldoende aan een enkel e-mailadres en een kleine database, dan heb je voldoende aan een hostingpakket met wat minder schijfruimte.

Benieuwd naar welke webhosting pakketten Vimexx allemaal voor je heeft? Bekijk dan nu al onze mogelijkheden op onze webhosting pagina!

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar

Heb je hulp nodig met het kiezen van het juiste Vimexx hostingpakket voor jouw website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij horen graag wat voor website je bij ons wil hosten, zodat wij je het beste hostingpakket voor kunnen stellen. Uiteraard kunnen wij dit pakket ook direct voor je afsluiten, zodat je de hosting van jouw website meteen geregeld hebt. Ook als je twijfelt tussen twee Vimexx hostingpakketten, kun je contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag welk hostingpakket het beste bij jouw website past.

Vimexx support

- 5 van 5 sterren -