Vimexx Facebook

Onderwerp: public_html hulp nodig!

25-02-2017 18:59

Geachte heer/mevrouw,

Ik heb een vraag omtrent het uploaden van mijn lokale wordpress site naar de server. De handleiding heb ik gevolgd, maar nog steeds werkt de site niet na het intypen van url. Ik heb de volgende stappen gedaan:

1. Op wordpress heb ik bij instellingen --> algemeen de url http://localhost/2 veranderd in http://www.kekjekkie.nl (dit is mijn site). Door deze stap kan ik nu vanzelfspreken niet meer op de lokale wordpresswebsite.
2. Vervolgens heb ik de database als .sql bestand geëxporteerd en geïmporteerd naar een database die ik heb aangemaakt in DirectAdmin en tot nu toe had ik nul foutmeldingen.
3. Nadat dit gelukt was heb ik in MAMP--> htdocs --> wp-config het volgende aangepast: define('DB_NAME', 'u15241p11178_kekjekkie')define('DB_USER', 'u15241p11178_kekjekkie')define('DB_PASSWORD', '*****') (ik laat liever niet mijn wachtwoord op een forum zien vandaar de *)
3. Hierna heb ik FileZilla gedownload en de stappen gevolgd die beschreven stonden op jullie site. Als host heb ik gebruikt: web0108.zxcs.nl, als username: u15241p11178 (stond in de mail), als wachtwoord heb ik mijn, in DirectAdmin aangepaste, wachtwoord gebruikt en bij de poort heb ik 21 ingevuld zoals beschreven stond.
4. Eenmaal verbonden ben ik naar de map domains --> kekjekkie.nl --> public_html gegaan en heb hier de mappen wp-admin, wp-content, wp-includes geüpload. 

Echter, als ik nu www.kekjekkie.nl intype krijg ik alsnog de melding dat ik mijn website moet uploaden in public_html en ik begrijp niet hoe dit kan. Zouden jullie mij kunnen helpen?
Alvast bedankt.

Groeten,

Thijs Brehm

27-02-2017 12:16
#564

Beste Thijs,

Dank voor je post op ons forum!

Wellicht is het slimmer om de website via Duplicator over te plaatsen, deze zet alle paden en URLs direct goed als je na het overplaatsen de nieuwe URL aangeeft. Een handleiding hiervoor is beschikbaar: https://www.vimexx.nl/help/wordpress-site-verhuizen-naar-vimexx-webhosting-pakket.

Ik hoor graag van je als ik nog iets voor je kan betekenen!

- 5 van 5 sterren -