Vimexx Facebook

Onderwerp: Installatron Joomla installatie import

06-08-2016 14:33

Goedemiddag,

Als webmaster van diverse websites, waarvan enkele bij Webreus staan (maar waarbij veiligheid en uptime zeer belangrijk zijn), ben ik aan het kijken of we kunnen overstappen naar een andere provider. Een van de providers die we aan het testen zijn, betreft Vimexx, waarbij ik een pakket heb afgenomen waarin ik dus diverse sites kan testen.

Momenteel loop ik tegen een probleem aan, in overleg met een van de supportmedewerkers via de chat werd besloten om via Installatron een van de websites welke op de laatste versie van Joomla draait, doordat Webreus hun php versie niet meer (wilt) bijwerken, kan dit alleen nog maar via een import bij Installatron gebeuren. Nadat ik de site had geïmporteerd, bleek dat de administratoraccounts niet meer kunnen inloggen op de backoffice omgeving.

Weet iemand een oplossing hiervoor, we willen de Joomla site overzetten naar php7 i.c.m. Redis cache en eventueel Varnish cache.

Mening maal dank

09-08-2016 11:48
#250

Beste Mathijs,

Ik heb je zojuist een email gestuurd. Via een aanpassing heb ik het bovenstaande voor je kunnen oplossen! Ik hoor graag van je!

27-08-2016 19:45
#277

Hallo. Ik heb net een ticket ingelegd, met identiek dezelfde problemen (Joomla backend niet bereikbaar op meerder sites). Ben eveneens benieuwd naar de aanpassing. Ondertussen mail ontvangen van Helpdesk dat de Varnish Cache mogelijks de schuldige kan zijn. Ondertussen de DNS aangepast en de IP van de Varnish cache vervangen door de IP van de Vimexx host en na even wachten is alles weer in orde. De Joomla admins werken zoals tevoren.

- 5 van 5 sterren -