Vimexx Facebook

Nieuws van Vimexx op 01-06-2018

Zoals jullie ondertussen weten, houden we binnen Vimexx van innovaties en zijn we dagelijks nergens anders mee bezig! Enkele maanden geleden hebben we daarom al overal HSTS in DirectAdmin live gezet. Hiermee kan je via 1 simpele knop per domeinnaam zorgen dat jouw domeinnaam ook voorzien is van HSTS! Makkelijk toch?

Wat is HSTS?

Dat is een goede vraag. Hieronder hebben we een stukje geplakt van ons bestaande helpdesk artikel:

De afkorting HSTS staat voor HTTP Strict Transport Security. Je gebruikt HSTS om een client, doorgaans is dit een webbrowser, te configureren. Met HSTS stel je namelijk in dat de browser in de communicatie met een specifiek domein altijd gebruik moet maken van een HTTP-verbinding met SSL-certificaat, ook wel een HTTPS-verbinding genoemd. Er wordt nu niet meer geprobeerd een standaard HTTP-verbinding te maken. Op deze manier worden downgrade-attacks voorkomen en kan bovendien cookie hijacking voorkomen worden.

Lees meer over : Wat is HSTS?

Hoe schakel ik HSTS in?

Simpel! In DirectAdmin ga je naar SSL certificaten, hier kies je bovenin Legacy SSL en dan zie je op de volgende pagina HSTS staan. Daar klik je het aan, waarna het voor dat specifieke direct actief is! We hebben dit ook beschreven in de volgende handleiding: Hoe schakel ik HSTS in?

 

HSTS vimexx

- 5 van 5 sterren -