Vimexx Facebook

Nieuws van Vimexx op 24-09-2015

Vandaag hebben we PHP 7.0 toegevoegd aan onze PHP selector in Directadmin op al onze webservers. Je kan dus vanaf vandaag jouw website overzetten naar PHP 7.0. Volgens insiders is deze nieuwe PHP versie tot wel 20x sneller ten opzichte van van oa de huidige PHP 5.x serie.

PHP 7.0 is op dit moment nog wel beta, het kan dus zijn dat jouw website nog niet goed werkt op deze compleet nieuwe versie. Vanaf eind November is PHP 7.0 stable beschikbaar, waarna het wél veilig is om jouw PHP versie in je Directadmin controlepaneel te verhogen naar PHP 7.0 en zodoende te profiteren van de enorme snelheid boost.

Wekelijks voeren we binnen Vimexx de nieuwste updates door en blijven we zeer attent op de nieuwste software om onze klanten te voorzien van de hoogste snelheid, de beste stabiliteit en vooral een hoge veiligheid.

Mocht je hulp nodig hebben met het upgraden van jouw huidige PHP versie of vragen hebben over PHP 7.0, twijfel dan niet en neem contact op via een ticket of vraag direct een medewerker om advies op onze livechat. We helpen je namelijk graag en leggen alle voor en nadelen van PHP 7.0 graag uit.

- 5 van 5 sterren -