Vimexx Facebook

Nieuws van Vimexx op 13-07-2022

Met team.blue Nederland verwelkomt Dutch Cloud Community een nieuw lid binnen de community. Als Europese aanbieder van webhosting en cloud computing is team.blue Nederland een uitstekende aanwinst voor leden en partners van de branchevereniging.     

Zonder de online diensten van de cloud-, hosting- en internetsector staat onze samenleving zo goed als stil. Dat geldt zowel voor de private, publieke als voor de commerciële sector. Ook de Nederlandse tak van het Europese team.blue draagt graag bij aan de digitale infrastructuur binnen Europa met merken als TransIP, Hypernode, VDX, Vimexx, iXL Hosting, Signet, Breedband en Proserve.

Ruud Alaerds, managing director Dutch Cloud Community, is daarom blij om team.blue Nederland te verwelkomen als nieuw lid: “Met team.blue Nederland voegt een belangrijke groep van bedrijven zich toe aan ons netwerk. Eigenlijk waren ze al actief en formaliseren we nu wat al langer in het vat zat. De toetreding van team.blue Nederland is in vele opzichten een belangrijke stap. Voor ons netwerk betekent het dat de mensen van team.blue Nederland en haar bedrijven hun kennis en ervaring toevoegen. Voor Dutch Cloud Community als brancheorganisatie betekent het dat onze vertegenwoordiging een nog sterkere basis heeft gekregen. In een tijd van veel regels en wetten die onze sector ingrijpend zullen beïnvloeden, is dat een belangrijk uitgangspunt om in gesprek te gaan en blijven met beleidsmakers in Den Haag en Brussel.”

Binnen team.blue Nederland is men ook enthousiast om lid te worden van Dutch Cloud Community:

Mark van Teunenbroek, CEO team.blue Nederland: “We zijn er trots op om lid te worden van de Dutch Cloud Community. Voor een organisatie als de onze is het een logische stap: onze dochterbedrijven zijn zeer actief betrokken bij de hosting- en cloudcommunity van Nederland. Onze bedrijfscultuur van transparantie en betrokkenheid bij het willen verbeteren van standaarden en beleid in de sector sluit ook perfect aan bij die van de Dutch Cloud Community.”

 

- 5 van 5 sterren -