Vimexx Facebook

Email instelservice verzoek indienen

Bijgewerkt op 29-08-2018

Elke klant met een plus-, compleet of maximaal pakket kan binnen 30 dagen na aanschaf gebruik maken van onze gratis email instelservice. De email instelservice houd in dat wij op jouw computer op afstand meekijken en zorgen dat jouw emailadres die via de vimexx servers draait goed ingesteld word in jouw email programma.

Uit de praktijk is gebleken dat het soms erg lastig kan zijn om de email goed ingesteld te krijgen en daar helpen wij onze trouwe klanten graag bij. De email instelservice is bedoelt om maximaal 5 emailadressen in te stellen op jouw computer. Bij het gebruiken van de email instelservice vervalt de 30 dagen niet goed geld terug garantie wel. Wij zullen er echter voor zorgen dat jouw email goed werkt en je daar geen spijt van krijgt!

Hoe start ik?

Om de email goed in te stellen hebben we enkele gegevens van je nodig om van start te kunnen. Deze gegevens kunnen per email aan support@vimexx.nl toegestuurd worden of kunnen in een nieuw ticket geplaatst worden. Wij zullen vervolgens aan jou terug communiceren wanneer wij de email voor je kunnen instellen waaruit we vervolgens samen een afspraak maken.

Wat hebben wij van jou vooraf nodig:

  • Alle emailadressen voorzien van een wachtwoord
  • Het emailprogramma waarin wij ze moeten instellen

Zodra we bovenstaande gegevens succesvol ontvangen hebben van je zullen we spoedig een afspraak met je inplannen en de emailadressen zorgvuldig instellen op jouw computer. Houd er rekening mee dat we op afspraak werken en het helaas niet direct door ons uitgevoerd kan worden!

 

Heeft deze handleiding je goed geholpen?
- 5 van 5 sterren -