Vimexx Facebook

Hoe kan ik een hostingpakket opzeggen?

Bijgewerkt op 25-01-2022

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een hostingpakket niet meer wilt gebruiken. Je kunt eenvoudig afstand doen van je hostingpakket door deze op te zeggen en met de onderstaande stappen leggen we je uit hoe je dit kunt doen!

Let op: Houd er rekening mee dat je hiermee het hostingpakket met onmiddellijke ingang opzegt. Alle bestanden op het pakket raken dan per direct offline en het pakket zelf zal ook onbereikbaar worden gemaakt.

 

Stap 1

Ga naar het dashboard en klik bovenaan op Mijn Hostings.

12ea143711c7b153687a37b4768265c63c

 

Stap 2

Je krijgt nu een nieuwe pagina te zien met een overzicht van je hostingpakketten. Selecteer aan de linkerkant het hostingpakket welke je wilt opzeggen.

Vervolgens kun je hierna klikken op de blauwe knop Beheren. 

Kies hierna voor Hostingpakket opzeggen.

2ee4428c8ff1f09cbad64644b8dd83d2

 

Stap 3

Je krijgt nu een pop-up te zien, met de vraag of je zeker weet dat je het hostingpakket wilt opzeggen. Zo ja, plaats een vinkje en druk hierna op de blauwe knop met Hostingpakket opzeggen voor de opzegging te bevestigen.

Zodra je dit gedaan hebt zal het hostingpakket direct opgezegd worden. Het is mogelijk om deze tijdelijk na het opzeggen nog achteraf actief te maken via deze handleiding. Hier zitten wel administratiekosten aan vast.

Kom je er nou echt niet uit? Maak je geen zorgen en neem contact op met de helpdesk! Dit kan via de live chat of door een ticket aan te maken!

Heeft deze handleiding je goed geholpen?
- 5 van 5 sterren -