Vimexx Facebook

Welkom bij Vimexx!

Bijgewerkt op 10-06-2024

Welkom bij Vimexx, leuk dat je voor ons als provider hebt gekozen! In deze handleiding leggen we wat basis zaken uit, zodat je direct aan de slag kan met je project.

  1. Hoe log ik in?
  2. Persoonlijke voorkeuren wijzigen
  3. Helpdesk
  4. Verlengen van je producten
  5. Migratie Robohost

 

Hoe log ik in?

Inloggen op vimexx.nl:
Inloggen bij Vimexx gaat via het poppetje:  rechtsboven in de pagina of via kan ook via de direct link: vimexx.nl/inloggen

Inloggen op je hostingpakket:
Je dient hiervoor eerst in te loggen zoals de stap hierboven. Als je bent ingelogd kun je dit doen zowel via het knopje in het navigatiepaneel of handmatig. Een uitgebreidere inlog kan je vinden in onze inlog-handleiding. 

Persoonlijke voorkeuren wijzigen

Het is mogelijk om je accountopties aan te passen, zoals het ontvangen van herinneringsmails van aflopende producten. Dit kun je wijzigen door te klikken op het poppetje rechtsboven gevolgd door


 

Helpdesk

Naast onze honderden uitgebreide handleidingen die je op weg helpen hebben we ook onze LiveChat! Je kunt zowel de handleidingen als onze helpdesk vinden op de support pagina of via
De helpdesk is bij Vimexx elke dag bereikbaar, onze actuele openingstijden kun je vinden op onze contactpagina.

 

Verlengen van je producten

Je kunt bij Vimexx op verschillende manieren je producten verlengen. Elk gekozen automatische verlenging zal 45 dagen voor de afloopdatum het product proberen te verlengen. Bij ons kun je verlengen via de volgende manieren:

  • Automatische incasso: hiermee koppel je je betaalrekening met je account en zal het systeem het product proberen 45 dagen voor de afloopdatum het product proberen te verlengen.
  • Handmatig: hiermee voeg je het product handmatig toe aan je winkelwagen en voer je de verlenging uit.
  • Automatisch verlengen: hiermee maak je gebruik van je online wallet, je dient hiervoor wel voldoende saldo op je wallet te hebben. Het systeem zal het product 45 dagen voor de afloopdatum proberen te verlengen.


Let op: Het is niet mogelijk om een product te verlengen nadat deze is verlopen.
Je kunt je gewenste voorkeur wijzigen via in de navigatiebalk.
Het automatisch verlengen is per product aan te zetten, dus het is niet nodig om alle producten te laten verlengen door het systeem. Vergeet niet om na het aanpassen te klikken op bijwerken zodat je voorkeuren worden opgeslagen.

 


Migratie Robohost klanten

Elke klant die tijdens de migratie van Robohost naar Vimexx heeft van ons een welkomste-mail ontvangen met hierin een verwijzing naar onze 'migratiepagina'. Hierin kun je de status van je domein(en) bekijken om te zien of alles juist over is en mocht er nog een kleine aanpassing nodig zijn dan zie je via onze tool dat direct terug!

Heeft deze handleiding je goed geholpen?
- 5 van 5 sterren -