Hoe voeg ik een website toe aan installatron?

Bijgewerkt op 03-07-2018

Vraag je je af hoe je snel en gemakkelijk je site kunt toevoegen aan Installatron? Dan ben je hier op het juiste adres! In deze handleiding leggen we je graag uit hoe je dit kunt doen.

Om je website aan Installatron toe te voegen dien je naar je DirectAdmin paneel te gaan. De link naar dit paneel staat beschreven in de email die je na de aanschaf van een webhosting pakket van ons hebt ontvangen!

Nadat je bent ingelogd selecteer je het betreffende domein van je site.

Stap 1

Scroll daarna helemaal naar onder totdat je bij de Installatron applicatie uit komt, klik naast "Featured Applications" op "view more" of klik op de link "Installatron application installer".

Stap 2

Vervolgens krijg je een lijst met alle applicaties te zien, klik op de applicatie die je nu gebruikt voor je huidige site, bijvoorbeeld Wordpress, Joomla, Magento etc.

Je krijgt nu de mogelijkheid om de applicatie te installeren maar wat wij gaan doen is een bestaande site aan Installatron toevoegen. Je klikt hiervoor zoals onderstaand word weergegeven op het pijltje en kiest voor "import existing install".

import

Stap 3

Je krijgt nu de 2 opties te zien, wij kiezen voor de 1e optie.

This account

Je selecteert nu de betreffende website. Zora dit gedaan is klik je op "Import" waarna de website aan Installatron toegevoegd zal worden.

Kom je er nou echt niet uit? Maak je geen zorgen en neem contact op met de helpdesk! Dit kan via de live chat of door een ticket aan te maken!