Vimexx Facebook

Wijzigingen productassortiment 2024

Bijgewerkt op 10-06-2024

Op 1 januari 2024 zal er een wijziging doorgevoerd worden in onze pakketstructuur. Om de continuïteit van onze dienstverlening te kunnen blijven waarborgen en verbeteren zal er een consolidatie plaats vinden in de structuur van de reguliere pakketten. Dit houdt in dat onze Start en Medium pakketten gaan verdwijnen, en het nieuwe Basic pakket deze zal gaan vervangen. In dit artikel leggen we uit wat dit precies betekent en hoe de wijzigingen zullen verlopen.

De wijziging heeft geen invloed op onze Sitebuilder en Performance pakketten.

Inhoud

 1. Overzicht van de pakketwijzigingen.
 2. Wijzigingen voor het Start pakket.
 3. Wijzigingen voor het Medium pakket.
 4. Wijzigingen voor het cPanel pakket.
 5. Waarom wijzigen de pakketten?
 6. Hoe wissel ik van pakket?
 7. Reseller pakketten

Overzicht van de pakketwijzigingen

Alle reguliere webhosting pakketten ondergaan de wijzigingen in de pakketstructuur. Hieronder vallen onze Webhosting (NL, EN, DE en BE), Website-maker, Joomla, Wordpress, Drupal, Prestashop, Magento en E-mail pakketten. 

 • De Start en Medium pakketten vervallen.
 • Er komt een nieuw Basic pakket.
 • Alle Start pakketten worden omgezet naar het nieuwe Basic pakket.
 • Alle Medium pakketten worden omgezet naar het reeds bestaande Plus pakket.

Wijzigingen voor het Start pakket

Alle start pakketten zullen op 01-01-2024 worden omgezet naar het nieuwe Basic pakket. Het systeem regelt dit automatisch, hiervoor hoef je dus zelf niks te ondernemen. De verloop- en verlengdatum van je pakket blijven hetzelfde, hou hier dus rekening mee wanneer het tijd is om te verlengen dat hier een ander tarief aan vast hangt. 

Het Basic pakket heeft een verlengprijs van € 1,99 exclusief btw per maand. Uiteraard is het Basic pakket niet hetzelfde als het Start pakket en krijg je hier een aantal extra's voor terug. In onderstaand overzicht kan je zien wat de wijzigingen zijn.

Pakketwijziging

Wijzigingen voor het Medium pakket

Alle medium pakketten zullen op 01-01-2024 worden omgezet naar het bestaande Plus pakket. Het systeem regelt dit automatisch, hiervoor hoef je dus zelf niks te ondernemen. De verloop- en verlengdatum van je pakket blijven hetzelfde, hou hier dus rekening mee wanneer het tijd is om te verlengen dat hier een ander tarief aan vast hangt. 

Het Plus pakket heeft een verlengprijs van € 5,89 exclusief btw per maand. Uiteraard is het Plus pakket niet hetzelfde als het Medium pakket en krijg je hier een aantal extra's voor terug. In onderstaand overzicht kan je zien wat de wijzigingen zijn.

Ik heb meer domeinen dan het Plus pakket toelaat. Wat nu?

Het Plus pakket staat toe dat er maximaal 5 domeinen gehost en/of gekoppeld mogen worden aan jouw pakket, bij het Medium pakket lag dit aantal hoger waardoor het mogelijk is om meer dan 5 domeinen actief te hebben. De domeinen welke buiten het limiet vallen blijven keurig actief en werkzaam, het is enkel niet mogelijk om er meer domeinen te koppelen aan het pakket (tot je onder het limiet zit).

Pakketwijziging

Wijzigingen voor het cPanel pakket.

Alle cPanel Medium pakketten zullen op 01-01-2024 worden omgezet naar het cPanel Plus pakket. Het systeem regelt dit automatisch, hiervoor hoef je dus zelf niks te ondernemen. De verloop- en verlengdatum van je pakket blijven hetzelfde, hou hier dus rekening mee wanneer het tijd is om te verlengen dat hier een ander tarief aan vast hangt.

Het Plus pakket heeft een verlengprijs van € 5,89 exclusief btw per maand. Uiteraard is het Plus pakket niet hetzelfde als het Medium pakket en krijg je hier een aantal extra's voor terug. In onderstaand overzicht kan je zien wat de wijzigingen zijn.

Ook is het belangrijk om te weten dat er geen mogelijkheid is om jouw pakket te downgraden naar een lager pakket zoals bij een Directadmin pakket wel het geval is. Het is dan wel mogelijk om een regulier hostingpakket af te nemen en jouw cPanel hosting daar naar toe te verhuizen. Laat het ons gerust weten als je hier vragen over hebt.

cpanel

Waarom wijzigen de pakketten?

De wijzigingen in de pakketstructuur zijn een minder populaire, maar helaas noodzakelijke keuze. Het is een cruciale aanpassing om niet alleen de continuïteit van onze dienstverlening te kunnen blijven waarborgen, maar ook te verbeteren ondanks de uitdagingen die we in het afgelopen jaar zijn tegengekomen.

Zo hebben de stijgende prijzen van zaken als software, licenties en hardware een directe impact op onze operationele kosten. Tegelijkertijd hebben we ons team uitgebreid om jou betere klantenservice en technische ondersteuning te bieden. Ook blijven we investeren in onze technologieën voor innovatie en verbetering van onze diensten.

Dit alles stelt ons in staat om snellere servers te onderhouden en nieuwe features te introduceren, zodat we kunnen blijven voldoen aan jouw groeiende behoeften.

We begrijpen dat dergelijke wijzigingen niet altijd prettig zijn, daarom willen we je de mogelijkheid bieden om eventueel nog van pakket te wisselen, mocht je daar behoefte aan hebben. 

Hoe wissel ik van pakket?

Als je graag wil wisselen van pakket dan is dit mogelijk als er nog geen verlengbestelling voor je pakket is aangemaakt. Hoe je dit precies doet lees je in onze handleiding.

Reseller pakketten

De reseller pakketten kunnen gebruik blijven maken van het start en medium pakketten en worden dus niet beïnvloed door wijzigingen in het assortiment.

 

Voor vragen kan je natuurlijk altijd terecht op onze supportkanalen, dan helpen we je graag zo snel mogelijk verder!

Heeft deze handleiding je goed geholpen?
- 5 van 5 sterren -