Vimexx Facebook

Is Vimexx telefonisch bereikbaar?

Is Vimexx telefonisch bereikbaar?

Bijgewerkt door Vimexx op 10-07-2018

We hebben bij Vimexx ervoor gekozen om geen telefonische ondersteuning te bieden en hebben daarom geen telefoonnummer beschikbaar op onze website.

Vimexx is bereikbaar via de volgende kanalen;

Waarom zijn jullie niet telefonisch bereikbaar?

We zijn ons ervan bewust dat sommige klanten telefonische ondersteuning prefereren. Er zijn een aantal argumenten waarom wij voor ons huidige support-systeem hebben gekozen;

1) vragen kunnen sneller worden beantwoord

ons doel is om iedereen binnen 15 minuten van een antwoord te kunnen voorzien.  Door middel van ons digitale platform kunnen we klanten sneller de juiste informatie sturen of op weg helpen met het uitvoeren van bepaalde actie's.

2) kwaliteit van de antwoorden

het ticketsysteem is door ons zo ingericht dat een persoon die jou eerder heeft geholpen automatisch weer ingezet kan worden bij een nieuwe- of aanvullende vraag. Je hoeft niet te worden doorverbonden o.i.d. maar gelijk antwoord omdat onze supportmedewerker de situatie al kent.

3) betere monitoring van onze support

na afloop van elk chatgesprek of behandeling van een ticket is er de mogelijkheid om feedback te geven over de wijze waarop jij vindt dat je geholpen bent. Dit kost maar een paar seconden en geeft ons waardevolle informatie hoe we jou nog beter van dienst kunnen zijn.

Heeft deze handleiding je goed geholpen?