Hoe verwijder ik een bestand uit mijn hosting pakket?

Bijgewerkt op 06-09-2022

Wanneer je bestanden hebt in je hostingpakket die je niet meer kan verwijderen, kan je dit artikel doornemen om dit weer te herstellen.

In dit artikel gaan we er van uit dat je al ingelogd bent in DirectAdmin.

Stap 1

Je dient eerst naar filemanager te gaan. Hiervoor klik je op de knop files bovenin DirectAdmin.

knop files

Stap 2

Daarna klik je op de map domains en hierna je eigen domein.

map domains

Stap 3

Hierna dien je de public_html te selecteren, zie afbeelding hieronder. Vervolgens klik je recursive aan en daarna kan je op “Reset Owner” klikken.

reset owner

Stap 4

Als je dit gedaan heeft zal je hierna de volgende melding krijgen. Na deze melding kan je de bestanden en/of mappen verwijderen.

success

Mocht je nog vragen hebben of er niet uit komen, dan staat onze helpdesk voor je klaar. Je kan ons bereiken via de live chat of via een ticket.