Hoe claim ik het gratis .nl of .be domein?

Bijgewerkt op 19-09-2021

Bij aanschaf van een nieuw Plus pakket of groter kan je gratis een .NL domein registreren! Bij het bestellen van het pakket, kun je in de winkelwagen het domein toevoegen en direct gratis registreren. Mocht je dit vergeten zijn of niet opgemerkt hebben, dan kan dit uiteraard alsnog! Via deze stappen leggen we je uit hoe je dit alsnog regelt:

Stap 1

Allereerst dien je in te loggen op het klantenpaneel, dit doe je door rechts bovenin op deze knop te klikken en dan te kiezen voor Klantenpaneel.

Vervolgens navigeer je naar je hosting pakketten, dit doe je door boven in het klantenpaneel op Mijn Hostings te klikken.

Vervolgens krijg je het overzicht van al je hosting pakketten te zien, klik bij het hosting pakket wat je net hebt afgenomen op de blauwe knop Beheren. Je krijgt nu alle opties voor het hosting pakket te zien. Klik op Registreer gratis domein.

Stap 2

Je komt nu in de winkelwagen terecht, ga nu naar de domeinnaam pagina, de link vind je bovenaan onze website of klik door via het tandwieltje voor de regel Kies je gratis NL domein.

Via de checker controleer je of de domeinnaam waar je interesse in hebt nog beschikbaar is, zodra deze beschikbaar is dan klik je op de knop en voeg je de domeinnaam toe aan de winkelwagen.

Stap 3

Ga nu door naar de winkelwagen. De domeinnaam is nu in de winkelwagen geplaatst, maar de prijs zal nog niet verrekend zijn. Klik hiervoor op het tandwieltje bij Kies je gratis NL domein.

Je krijgt daarna een nieuw venster te zien waar je je domeinnaam selecteert en op Kies het gratis domein klikt.

De prijs zal nu 0 euro zijn, rond de bestelling af en je gratis domeinnaam zal vastgelegd worden.

Mocht je tegen problemen aan lopen dan staat onze helpdesk voor je klaar via de live chat of per ticket. We helpen je graag!