Vimexx Facebook

Wordt een domeinnaam direct geregistreerd?

Bijgewerkt op 08-04-2022

Zodra de betaling van de bestelling voltooid is en je hier een bevestiging van hebt gekregen, dan word direct de bestelde domeinnaam geregistreerd door ons systeem. Het is dus aan te raden om te betalen met iDEAL of PayPal, zodat je bestelling meteen verwerkt kan worden. Een bankoverschrijving duurt vaak 1 a 2 werkdagen waardoor je domeinnaam dus later geregistreerd zal worden. De registraties van de niet .nl domeinen (.com, .eu etc) kunnen soms wat meer tijd nodig hebben om te registreren. Dit zal vaak niet meer dan 1 uur duren.

Het kan voorkomen dat je een foutmelding terug krijgt in je order. Dit kan betekenen dat de registratie niet geaccepteerd is, mogelijk omdat er informatie ontbreekt. Indien er informatie ontbreekt kun je via domein houders in het menu, de bij behorende domein houder opzoeken en de ontbrekende informatie aanvullen. In bijzondere gevallen zoals bijvoorbeeld bij .it of .fr domeinen is er mogelijk extra informatie nodig zoals je BSN of woonplaats/geboorteplaats gegevens. Mocht dit het geval zijn dan kun je het beste een ticket aanmaken of een livechat starten zodat dit opgelost kan worden met de support medewerkers. Indien je verder nog vragen hebt over je order of over het bestellen van een domein dan kun je natuurlijk gerust contact met de support opnemen.

Kom je er nou echt niet uit? Maak je geen zorgen en neem contact op met de helpdesk! Dit kan via de live chat of door een ticket aan te maken!

Heeft deze handleiding je goed geholpen?
- 5 van 5 sterren -