Vimexx Facebook

Hoe kan ik een product opzeggen?

Bijgewerkt op 25-08-2023

Het kan natuurlijk zo zijn dat je een product wil opzeggen. Bij Vimexx heb je de mogelijkheid om producten direct op te zeggen, of per einde van de contractperiode. Op deze manier kan je eenvoudig afstand doen van je producten. In deze handleiding leggen we uit hoe dit precies werkt.

Let op: Een product kan alleen worden opgezegd als dit wordt gedaan voordat een verlenging is ingeschoten. Verlengingen gebeuren 45 dagen voor de afloopdatum.

Stap 1

Log in op vimexx.nl met het account waar je producten op staan.

Stap 2

Navigeer naar je klantenpaneel en klik op Mijn abonnementen onder het kopje Administratie.

Stap 3

Klik op de knop Opzeggen. Hiermee zeg je nog niet direct wat op, dat komt in de volgende stap.

Stap 4

Je krijgt een popup te zien met daarin 2 opties. Om de opzeggingen daadwerkelijk uit te voeren klik je bij beide opties voor de rode knop.

De eerste opzie zorgt ervoor dat je product per einde van je contractdatum wordt opgezegd. Dat betekent dat je het product nog kan gebruiken, totdat de daadwerkelijke afloopdatum bereikt is. Op die dag verloopt het, en zal het product offline gaan. Ook is het mogelijk om je product eventueel weer te activeren voor het einde van het contract, mocht je je bedenken.

Wanneer je kiest voor direct opzeggen zal je product onmiddellijk opgezegd worden, dit zorgt er tevens voor dat ze direct offline gaan. 

Heeft deze handleiding je goed geholpen?
- 5 van 5 sterren -