Hoe pas ik een wachtwoord van mijn klant aan?

Bijgewerkt op 17-05-2019

Als je een gebruiker hebt toegevoegd in je reseller pakket, maar het wachtwoord hiervan gewijzigd moet, dan kan je dit zelf doen, zonder het wachtwoord van de klant te kennen. Dit kan enorm handig zijn in situaties waar je klant het wachtwoord kwijt is!

1. Login als Reseller in DirectAdmin
  2. Zoek het klantaccount op
  3. Pas het wachtwoord aan

1. Login als Reseller in DirectAdmin

Je moet eerst ingelogd zijn in DirectAdmin.

Ga dus naar je server toe, voer de login gegevens van je Reseller account in en druk op Login.

2. Zoek het klantaccount op

List Users

Als je ingelogd bent onder het Reseller account, zie je onder "Account Management" de optie List Users staan.
Klik hierop en je komt bij een overzicht met alle klantaccounts binnen jouw reseller pakket.

3. Pas het wachtwoord aan

Boven de lijst met alle users, staat Change A User's Password. Druk hierop om het wachtwoord aan te passen.

Change A Password

Selecteer nu de gewenste gebruiker of typ de gebruikersnaam in.
Hierna voer je tweemaal het gewenste nieuwe wachtwoord in.

Als alles goed staat, druk je op Submit en het wachtwoord is direct aangepast!

Lukt het je niet het wachtwoord van je gebruiker te wijzigen of is er iets onduidelijk? Neem dan contact met ons op!
Dit kan je doen langs onze live chat of middels een support ticket.