Unable to create directory uploads. Is its parent directory writable by the server?

Bijgewerkt op 03-07-2018

Ontvang je de volgende foutmelding bij het uploaden van een Foto of video in Wordpress?

Unable to create directory uploads. Is its parent directory writable by the server?

Wij hebben de oplossing! Het probleem hier is vaak dat er nog een oud en verkeerd media pad in Wordpress vermeld staat.

Hoe los ik dit op?

Je logt in op jouw Wordpress website en surft naar "Instellingen" . Eenmaal bij instellingen, klik je op "Media". Je zult daar een Media pad zien, welke je wijzigt naar "wp-content/uploads". Je slaat de pagina op waarna jij weer zonder problemen plaatjes en filmpjes kan uploaden in jouw Wordpress website!

Kom je er nou echt niet uit? Maak je geen zorgen en neem contact op met de helpdesk! Dit kan via de live chat of door een ticket aan te maken!