Vimexx Facebook

Hoe kan ik de webmail gebruiken?

Bijgewerkt op 10-06-2024

Voor elke Vimexx hosting klant is het mogelijk om gebruik te maken van de webmail. Dit kan met een Website, Webshop, E-mail, Hosting en Resellerpakket zolang je eerst een e-mailadres hebt aangemaakt op je pakket en je domein op de juiste manier gekoppeld is aan je pakket.

Binnen de webmail is het op mogelijk op om elk apparaat volledig responsive e-mails te versturen en ontvangen. Je kan er bijvoorbeeld gebruik maken van automatische doorstuurders, contacten en de gesynchroniseerde agenda.

 

Inloggen

De webmail is te bereiken via https://mail.zxcs.nl, jedomein.nl/webmail of via web0XXX.zxcs.nl/webmail (hierbij gebruik je je eigen serveradres, bijvoorbeeld web0095.zxcs.nl). Inloggen doe je met je eigen aangemaakte e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord. 

Nadat je bent ingelogd kom je terecht in de webmail waar je aan de linkerkant je navigatiemenu vindt met daarnaast je mappen en inkomende mail. Specifieke andere features van de webmail zijn te vinden op onze helpdesk pagina bij de e-mailhandleidingen!

Kom je er nou echt niet uit? Maak je geen zorgen en neem contact op met de helpdesk! Dit kan via de live chat of door een ticket aan te maken!

Heeft deze handleiding je goed geholpen?
- 5 van 5 sterren -