Hoe reset of wijzig ik mijn Wordpress wachtwoord?

Bijgewerkt op 11-07-2018

Je wachtwoord wijzigen in Wordpress is vrij eenvoudig te doen! Wij leggen je het uit aan de hand van de onderstaande stappen óf het filmpje hiernaast!

Stap 1

Wanneer je ingelogd bent in het Wordpress dashboard, klik je op "Gebruikers" in de menu balk.

Stap 2

Klik daarna op "Je profiel".

Stap 3

Scroll naar beneden totdat je de titel "Gebruikers beheer" ziet staan. Daar heb je optie om een nieuw wachtwoord in te stellen. Klik op de knop "Wachtwoord genereren" om een nieuw wachtwoord te verkrijgen.

Wanneer je een eigen wachtwoord wilt kiezen kun je het gegenereerde wachtwoord weghalen en jouw eigen wachtwoord invoeren.

Stap 4

Klik als laatste op de knop "Profiel bijwerken". Nu wordt alles verwerkt en kun je vervolgens gebruik maken van het nieuwe wachtwoord!

Kom je er nou echt niet uit? Maak je geen zorgen en neem contact op met de helpdesk! Dit kan via de live chat of door een ticket aan te maken!