Hoe wijzig ik het wachtwoord vanuit webmail?

Bijgewerkt op 10-05-2022

Het is mogelijk om het wachtwoord van je email account via DirectAdmin te wijzigen, maar het is ook mogelijk om dit direct vanuit de webmail zelf te doen. Hoe je dit kan doen leggen we hieronder uit!

Stap 1

Je kunt inloggen op je webmail door naar mail.zxcs.nl te gaan, als je inlogt met het aangemaakte mailadres met het door jou ingestelde wachtwoord.

Stap 2

Als je bent ingelogd binnen de webmail zie je aan de linkerkant het tabje ''Instellingen'' en daar klik je op.

Vervolgens klik je op ''Wachtwoord'' en kun je het wachtwoord naar wens aanpassen.

Zodra je dit opgeslagen hebt kan je direct gebruik maken van je nieuwe wachtwoord!

Kom je er nou echt niet uit? Maak je geen zorgen en neem contact op met de helpdesk! Dit kan via de live chat of door een ticket aan te maken!